پوره سیب زمینی توپر بسیار پرطرفدار است. سیب‌زمینی با پنیر چدار، پنیر خامه‌ای، بیکن و خامه ممکن است زیاد به نظر برسد و برای هر روز خوردن سنگین باشد، اما قطعا برای یک وعده عالی است.

potatoes - پوره سیب زمینی

به گزارش همشهری آنلاین، حتی مجبور نیستید سیب زمینی‌ها را پوست بکنید که پروسه آماده کردن را تقریبا بی دردسر می‌کند. سیب زمینی‌ها به آرامی ‌با پنیر خامه‌ای و کره ترکیب می‌شوند و با لایه‌ای از بیکن، چدار، پنیر و پیازچه پخته می‌شوند و همه از آن لذت می‌برند.

مواد لازم

- یک قالب کره
- یک کیلو سیب‌زمینی
- یک قاشق چای‌خوری نمک و مقداری بیشتر برای تهیه آب نمک
-  یک تا یک و نیم فنجان مخلوط نصف نصف شیر و خامه یا خامه (دلخواه)
- ۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای
فلفل سیاه
-  ۲۰۰ گرم پنیر چدار
- ۵ تکه بیکن
- ۲ پیازچه متوسط خردشده

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم و ظرف را با یک قاشق چای‌خوری کره چرب کنید.

 اگر سیب زمینی‌ها را با پوست داخل ظرف می‌ریزید آنها را تمیز کنید و خرد کنید.  

آنها را داخل قابلمه بریزید و رویشان را با آب سرد بپوشانید. نمک را اضافه کنید تا آب به اندازه یک سوپ نمک داشته باشد.

آب را بجوشانید تا سیب زمینی‌ها کاملا نرم شوند و با یک چاقو به‌راحتی تکه شوند. حدودا ۲۰ دقیقه کافی است.

بقیه کره، یک فنجان از مخلوط نصف نصف شیر و خامه (یا فقط خامه) پنیر خامه‌ای، فلفل سیاه و یک قاشق چای‌خوری نمک را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. وقتی کره آب شد و پنیر خامه‌ای نرم شد، که حدودا ۴ دقیقه طول می‌کشد، مواد را هم بزنید تا همه چیز با هم مخلوط شود.

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

سیب زمینی‌های پخته را به این قابلمه اضافه کنید تا با خامه و شیر و مواد دیگر مخلوط شوند. سیب‌زمینی‌ها را پوره کنید و خوب با مخلوط هم بزنید. کمی ‌مایع باقی می‌ماند که جذب سیب زمینی‌ها خواهد شد. اگر خشک است، از مخلوط نصف نصف شیر و خامه به آن اضافه کنید. مزه کنید و اگر لازم بود، نمک بیشتری اضافه کنید.

نیمی‌ از پوره را داخل ظرفی که قبلا چرب کرده بودید و بریزید و با نیمی ‌از بیکن، پیازچه، پنیر چدار و فلفل سیاه روی آن را بپوشانید.

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

بقیه پوره را روی مواد بریزید و بقیه پنیر خامه‌ای را روی آن قرار دهید. ظرف را در فر بگذارید تا پنیر آب شود و سیب زمینی‌ها گرم شوند. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.

 ظرف را از فر بیرون بیاورید و بقیه بیکن و فلفل سیاه بیشتری روی آن بریزید و آن را سرو کنید.

دستور پخت یک پوره سیب‌زمینی که تا به حال درست نکرده‌اید

کد خبر 643286

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۴
    0 3
    عالی بود
    • IR ۰۶:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
      0 2
      خیلی خوب بود